dimecres, 16 de maig del 2018

Jornades sense barreres

   Aquest matí hem sortit ben d'hora de l'escola per arribar el més aviat possible a la Mar Bella, ja que ens esperava un dia molt intens ple d'activitats a realitzar.
   Només arribar hem estat escalfant una mica el cos ballant Zumba, si que ens hem mogut amb  ritme!! A continuació hem fet curses de relleus amb salt d'obstacles, ha estat molt emocionant.





   Seguidament hem passat a jugar a les bitlles, som molt bons hem llençat un munt de bitlles.  I a continuació hem entrat al pavelló i ens hem posat a jugar a hockei dividits en dos grups: l'equip vermell i l'equip verd. El partit ha estat molt igualat. 



   Seguidament ens hem anat a un circuit que hi havia inflable, tots s'ha tret les sabates ben ràpid per poder pujar, els ha encantat haver de pujar per una paret, ficar-se per un tub i deixar-se caure per una pendent. Tots volien repetir però ens hem hagut d'anar a fer més proves. 




   Després del circuit a l'inflable hem tornat a sortit a la pista d'atletisme i hem estat jugant amb el paracaigudes intentar colar tres pilotes al forat del mig i després amagant-nos a sota del paracaigudes.
També hem gaudit una estona jugant al plat volador fins que se'ns ha fet l'hora de tornar al pavelló per fer la cloenda, on tots els nois i noies que havíem participat en aquestes jornades hem fet uns quants balls de Zumba tots junts.



   Com veieu ha estat un gran dia i no em parat ni un moment, ara toca dutxar-se i descansar perquè de ben segur que ho necessitarem per demà continuar la nostra setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada